Disclaimer

Door onze website te gebruiken en/ of de informatie te gebruiken die op deze website wordt aangeboden, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Tuinarena zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan Tuinarena niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Tuinarena garandeert niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Tuinarena wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Op de website van Tuinarena staan links naar websites van derden, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op dergelijke websites is door Tuinarena niet nader beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

Het is niet toegestaan informatie op de website van Tuinarena over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Tuinarena. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik.

Tuinarena heeft het recht de aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het is raadzaam om regelmatig te controleren of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, gewijzigd is. Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

© TUINARENA - WEBSHOP DOOR YOUR CONCEPT
Voeding, Japanse Koi & Grow
De waardering van tuinarena.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 15 reviews.